Vi minnes Martin Luther Kings kamp for frihet og løgnen om hans død

Det er fastslått hvem som drepte King

Martin Luther King minnes i USA den 16. januar hvert år. Han var født 15. januar 1929, vokste fram som en representant for friheten, spesielt raseskille/segregering, og han ble drept 4. april 1968. I 1964 fikk han Nobels fredspris for sin kamp uten vold mot raseskille. Les mer om ham og hans kamp ved å søke på nettet. Etter 35 års kamp fikk familien hans bevist at han ble drept med myndighetenes vilje og medvirking.

Den offisielle mordforklaring er et bedrag

Men Kings død er også et bevis på at de som styrer i samfunnet lyver, dreper og bedrar for å oppnå sine mål. Vi må ta inn over oss at det skjer i alle land.

Martin Luther King MLK ble myrdet i Memphis Tennessee, like før en massiv demonstrasjon i Washington DC. Den utpekte syndebukk (patsy) var en småkriminell hvit mann ved navn James Earl Ray.

Les mer: Hvem støttet syndebukken (patsy) Breivik - større åpenhet etter 22/7 kommer ikke.

Gandhis ikkevold inspirerte King og alle oss andre.

Kingfamilien godtok ikke den offisielle teorien om drapet. Med bistand fra den britiske advokaten William Pepper fikk familien fram sannheten om mordet på MLK, og fikk fram et et sivilt søksmål i retten i Memphis, Tennessee. Saken er kalt King mot Jowers & andre. De "andre" var FBI, Memphis Police Department og Department of Defence. Rettssaken ble holdt i 1999.

Mediene tiet sannheten ihjel

Man kan ha trodd at en slik rettssak ville tiltrekke seriøs oppmerksomhet i media, men slik ble det ikke. Bare en reporter fra mainstream media deltok, og det var en reporter fra den lokale avisen i Memphis. Hans redaktør nektet imidlertid å offentliggjøre noe om bevisene fra rettssaken.

Retten hørte mer enn 70 vitner i løpet av tre uker, og juryen brukte bare to timer til enstemmig å konkludere med at Ray ikke var Kings morder. Det var en politimann fra Memphis som drepte King. Den amerikanske hæren stilte med støttende snikskyttere. FBI var medsammensvorne.

Ikke noe av dette kom fram i noen av hovedmediene. Helt fram til nå må man gå til de alternative medier eller lese Peppers bøker om emnet for å få rede på hva som faktisk skjedde.

Vi vet ikke ennå hva som skjedde med Kennedy. Fellestrekkenes relevans skremmer.

Det er flere slike saker

  • Drapet på John F Kennedy for over 50 år siden følger samme mønster: svikt i faktavurdering om ballistikk, matematikk og rettspatologi, en utpekt syndebukk (patsy), en offisiell renvaskingskommisjon, ignorering av påvisning av feil og faktiske bevis.
  • I 9/11 var det fysikkens fakta som ble oversett. 14 menn med islamsk bakgrunn ledet av en mann i en hule i Afghanistan hijacket 4 fly, tårnene ramlet sammen i fritt fall, alt ble til støv, stålet smeltet og ble slengt avgårde, og bygning 7 falt ned flere timer etter de to andre uten å være truffet av noe fly. Det er mer, og det kan man lett finne ved egne undersøkelser i bøker og på nettet.
  • 22/7 i Norge er en sak det er relevant å sammenligne med. Hva skjedde her egentlig?

Konklusjon er at alle lands medier og myndigheter er totalt uten tillit

Et fellestrekk for disse hendelsene og utallige andre er hovedmedienes blanding av taushet, uklarheter, tildekking, og til og med løgner om hva som egentlig skjedde.

En annen konklusjon er at det finnes mennesker blant oss i alle land som dreper i det skjulte for å nå sine "mål" eller beskytte sine "interesser". Det er ikke til å tro, men den virkelige verden taler sitt eget språk. Statens myndigheter er alltid de som driver fram saken og gjennomfører udådene. De har en plan som de presser fram, og de har ressurser til å få det gjort. De skal kontrollere oss og dominere oss, og gjør hva som helst for å oppnå sine mål.

Martin Luther Kings ideer blir stående:

"Jeg tror at ubevæpnet sannhet og betingelsesløs kjærlighet vil ha det siste ordet i den virkelige verden. Derfor er den sannhet som er midlertidig slått ned sterkere enn det onde som triumferer."

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Link

The Plot to Kill King: The Truth Behind the Assassination of Martin Luther King Jr.