Transhumanistisk agenda fosser fram

Kommunikasjon mellom alle ting er på vei

Snart skal alle ting og skapninger kunne kommunisere med hverandre med teknologiske hjelpemidler. Transhumanismen vil skape overmennesker/übermenschen. Ideen om overmennesket er gammel: Man skulle skape overmennesker med tenking, utdannelse, bevissthet og handling. Nå er det teknologi som skal fikse det.

Her er tyske Nietzsche som lanserte ideen om overmennesket.

Nærkommunikasjon i form av NFC Nearfield Communication eller Bluetooth kommer til oss nå, og er radiokommunikasjon mellom mobile enheter. Du kan bruke dette til betaling, adgang, billett, identifikasjon, utveksling av data og egentlig overalt hvor kontaktløs kommunikasjon over korte distanser kan brukes. Kredittkortene er definitivt på vei ut.

Les mer: Bitcoin med kryptert blockchain all finans handel aktivitet i hele verden

Små komplekse datamaskiner som Apple Watch øker funksjonaliteten og den teknologiske bredden, og Apple Watch er ikke er en klokke.

Teknikk har sine begrensninger og hvor fører dette oss hen?

Heseblesende utvikling

Apple, Android og alle de andre er i utviklingsfase nå, og ny teknologi patenteres og utvikles. Synkronisering av data og lagring av data i skyen er vanlig allerede. Androidutviklere får også informasjon fra Google om NFC, Apples utviklere om iBeacon og Bluetooth. Det teknologiske nettet snøres sammen.

Radiosignaler og teknikk fikses lett men konsekvensene skjønner vi ikke helt.

Pengeøkonomien er en av pillarene i systemet

Det utdaterte altomfattende pengesystemet utvikler seg, og en av de siste krampetrekningene er JANA der mobilkontoen brukes som bank og du betaler med mobilen. Pengeoverføring og kontobeholdning via mobilsystemene er ideen bak JANA. Over 3 milliarder mennesker i Afrika, Asia og i økende grad Europa og USA har hengt seg på, og mottoet deres er Pay to Play. Google Wallet oppfordrer deg til å ha med deg mindre og spare mer. Sony X-peria er introdusert med NFC, og den nye teknologien er i ferd med å spre seg. ApplePay skal til Kina i 2016/2017. Alt dreier seg snart om økonomiske transaksjoner via internett: Delta eller dø.

Mobil pengeoverføring er et skritt på veien mot det teknologiske fengselet, det tvinger oss til å delta.

Det skal se ut som det går framover

På overflaten presenteres dette som et steg videre fordi det skal bli lettere for deg å huske passord, betale og identifisere deg. Du skal slippe å drasse rundt på papirer. Alt dette er greit, men finnes det andre løsninger? Hvorfor skal vi egentlig identifisere oss og betale for ting? Kunne ikke det vært unngått? Burde ikke en åpen og fredelig verden der alt er tilgjengelig for alle vært målet?

Les mer: Tingenes internett The internet of things IOT skrekkfylt teknologisk framtid.

Forsterkede mennesker som er bedre enn oss

Nærkommunikasjon er en del av den transhumanistiske agendaen for å smelte menneske med maskin. Den våte drømmen til de som styrer er at vi alle har en chip under huden og skannes hvor enn vi går. Noen mener chippen kan bidra til bedre kommunikasjon mellom enkeltmennesker.

Hvis samfunnet baserer alt på chipen vil det være utrolig enkelt å kontrollere oss: de kan bare skru av chipen og du kommer deg ikke inn i huset ditt, får ikke kjørt bilen din eller tatt offentlig transport, du får ikke kjøpt mat eller ting du trenger og de kan vite nøyaktig hvor du er til enhver tid. Teknologien fins, det er bare at de ikke har fått oss til å akseptere det ennå.

Vi skal alle inn i et virtuelt fengsel men litt om gangen

Obligatorisk chipping ved fødsel av alle barn i verden er det endelige målet, og samtidig vårt endelige fengsel.

Mange muligheter men man får neppe noe valg

Så hvordan skal de få oss til å akseptere noe så absurd? De tar det stegvis. Om ikke lenge er de gamle papirpengene borte og alt går via kort, kort som allerede er koblet til globale databaser med info om deg. De vet allerede hva du kjøper og hvor, og de lager prediksjoner sa de kan finne ut hva du har tenkt å gjøre.

Så vil de innføre nye kort som er mindre og "smartere", integrert i telefonen din eller i klokka di, og snart har du en tatovering på håndleddet, som er det siste steget før du har det under huden.

Les mer: Teknologi skal bli vårt nye altomfattende fengsel for livstid.

Det eneste som kan stoppe dem er at man sier nei.

Linker

Tatovering for å monitorere pasienter

The most practical, creative ways to use NFC with your Android device

Sony Xperia M brings BRAVIA NFC remote hook-up to mass market

Google Wallet

Apple gets patent for NFC-based data exchange system and Apple Pay is here

NFC og Android utviklere

JANA: Eighty-five percent of the world’s mobile users are on restrictive pay-as-you-go plans. Some must work three hours to pay for one hour of connectivity. They can afford to use yur app.

Ta på deg roboten din og bidra i utviklingen