Svartedauen kommer tilbake: skremselspropaganda om virus

Mer vaksine

Ikke la barna dø sier de, og man tar blodprøve av et barn for å sjekke hva som feiler: først var det fuglevirus, i noen måneder var det Ebola, nå Zika-virus, og hva blir det neste i en lang rekke. For ganske få år siden kunne man ikke vaksinere mot virus. Slik er det ikke nå lenger, for det myldrer av virus og vi har fått noen virusvaksiner, og det vil bli flere. Vaksinebegrepet er utvidet til å kunne brukes mot sykdommer man allerede har, slik som kreftvaksine forsøkes etablert både for kreftpasienter og de som ennå ikke har fått kreft. Svartedauen var en bakteriebasert byllepest (sier de), men nå blandes bakterier og virus i en eneste graut.

Les mer: Vaksinestriden betent kritikk overses, saklighet minker, propaganda øker. Øket personlig aggressiv kritikk kan bringe oss videre.

Medisinindustrien er en propagandagigant

Medisinindustriens nye prosjekt vaksiner mot viruser er under oppbygging i klassisk propaganda-stil. Etabler temaet forsiktig og i milde former uten å skremme noen, først i noen spredte lokasjoner så du har noe å vise til, bygg det så gradvis opp i dybde og bredde, gjør det globalt, involver verdens helsemyndigheter lokalt og globalt og sirkuset er i gang.

Virusindustrien er ustoppelig, og bak skjuler det seg en hensikt: De vil skremme oss og gjøre oss lydige.

Les mer: De dikter i hop nye vaksiner for å feste grepet og bygge ut leveransesystemet.

De truer oss og sier ny at Svartedau pest kan komme

Mediene får materiell og presentasjonsinstrukser og er villig med for i sin tafatthet trenger de noe å skrive om. Målet er at vi alle skal vaksineres, for intektstrømmene til medisinindustrien vokser ikke som de skal. Vi har sett spredte forsøk på storskala vaksinering via HIV/Aids, svineinfluensa, fugleinfluensa, kreft, rotavirus og HPV vaksiner som alle har gjort oss klar for det store som er faren for pandemi, eller om du vil en ny svartedauen. Det siste nye er MERS Middle East Respiratory Syndrome som kommer til oss ved smitte fra dyr.

Klassisk propaganda: Ny film om Svartedauen er ren propaganda, men støtter saken, sangeren Gaahl er med.

Les mer: Ta vaksine farlig skader deg og gjør deg syk for livet. Vaksinasjon trengs ikke for teorien holder ikke.

Flåttvaksine

Avisene kan melde - år etter år - at en flåttvaksine er på vei og at alle barn og voksne kan få den. Den er testet på 300 personer og ingen bivirkninger er konstatert i noe land. Husk at det er millioner av nordmen som beveger seg fritt i naturen, og det er ca. 2-300 personer som får borreliose av noe slag, og de fleste blir helbredet. Å teste 300 personer for bivirkninger over kort tid kan neppe gi statistisk signifikante verdier. Som vanlig med vaksiner er problemet flåttbitt og borreliose "globalt", og det anerkjente legetidsskriftet The Lancet går god for vaksinen. Alle internasjonalt kjente typer av borreliavirus skal kunne tas med denne vaksinen og utviklingsarbeidet fortsetter.

Flåttvaksine er rent nonsens

Agendaen

Det siste nå er at det er minst 320.000 virus (tallet er helt meningsløst for det er umulig å anslå) ute i naturen som venter på å bli oppdaget, og som alle sirkulerer hos dyrene. Forskere sier at å identifisere disse virusene som kan spre seg til mennesker kan hjelpe til med å hindre fremtidige pandemier.

Det vil koste enorme summer å finne ut av dette, kanskje så mye som kr. 50 mrd. Det første forskerne (les medisinindustrien) vil gjøre er å prøve å forstå hvilke mekanismer som gjelder, for hittil i menneskehetens historie har ikke dette vært noe problem. De store pandemiene som svartedauen ca. 1350 har vært byllepester eller bakterielle pester som kunne spre seg så dramatisk på grunn av manglende renslighet i befolkningene.

Oppfør deg normalt, vask henda hvis du er skitten.

Det som skjer videre

Nå er introen til propagandakampanje "Virus overalt, vaksine til alle" gjort, og nå skal saken utvikles i klassisk propagandastil med full mediestøtte der mangelen på krav til dokumentasjon, egne undersøkelser og kritisk sans er tydelig. Vårt eget helsebyråkrati og legene er villige og nyttige idioter i spillet om penger som dette er. Virus skal skremme oss og pengene skal rulle inn til aktørene i medisinindustrien.

Linker

Vaksineaksjonen - pandemrix er trukket tilbake i Sveits

Flåttvaksine

320000 virus i skogen

Dyrene som har virusene er immune