Skal vi vaksineres i hjel?

Klarere bilde av hva som foregår

Det arbeides med å få innført vaksinetvang i de fleste land. Dette er åpenbart et koordinert opplegg fra farmaindustrien, og med tvang slipper de å bruke tid på saklighet og tillit som er grunnlaget for helsearbeidet så langt. AP har allerede sagt at de vil gå inn for vaksinetvang. Her kan du lese litt om hva tvang overfor en befolkning er juridisk sett. En liten meslingvaksine tvinges inn først, og deretter kommer det andre. Helse er skjøvet nedover på listen, for det gjelder innføring av kontroll som grunnlag for videre tiltak.

Les mer: At Svartedauen kommer tilbake er skremselspropaganda om virus.

Tvungne vaksiner - over hele verden - er også gullegget som gjør fortjenesten for farmasiselskapene flott i mange kvartaler framover.

La de små barn komme til meg og de skal pumpes full av vaksiner med mange bivirkninger for at farmaindustrien skal tjene penger.

Vaksinemisjonærene inklusive våre egne regjeringer turer fram

Bill Gates som er filantrop og Microsofteier mener vaksiner kan brukes for å redusere verdens befolkning, og har fått hardt kjør for slike uttalelser. Han sponser store vaksineprogrammer flere steder i verden, og det gjør også flere norske regjeringer.

Bill Gates går inn for depopulasjon ved å bruke vaksiner.

Uenighet om hva som er sant

Det er nå saklig uenighet om de nye vaksiners nytte. Vaksineindustrien er global, og debatten er global. Man blir imponert over vaksineindustriens koordinering og globale rekkevidde. Flere vaksineprosjekter av typen HPV er faglig sett tvilsomme - se informasjon fra Helsedirektoratet.

De dikter i hop nye vaksiner for å feste grepet og bygge ut leveransesystemet

Nye varianter fra de store internasjonale farmasi-firmaene er:

  • Vaksine mot kreft som følge av HPV-virus. Situasjonen er at et fåtall personer får livmorhalskreft og de fleste blir helbredet. Vaksine av hele populasjonen synes å være et kraftig tiltak. Man begynner med jentene, men det er ønske om at guttene også skal vaksineres.
  • Vaksine mot barnediare istedet for vanlig praksis som er bedre hygiene
  • Vaksiner mot kreft selv om man ikke kjenner årsaken til kreft
  • Overdreven fokus på influensavaksine
  • Vaksiner for AIDS, malaria, tuberkulose, lungebetennelse står også på programmene
  • Vaksine mot flåttbitt

HPV Gardasil: skulle vært interessant å vite hvordan farmasiselskapene selger inn dette overfor politikere og helsebyråkrater

Bivirkningene er kraftig fremme i media, da død og sykdom følger vaksinene. Meldinger som "Min mor har vært døende to ganger etter vaksineringen" lager overskrifter.

Norsk Pasientskadeerstatning har en mengde saker med ventede millionerstatninger til behandling i følge deres nettside. "I 2013 har antallet meldte saker om svineinfluensavaksinen Pandemrix steget til 408." Mange har fått narkolepsi etter å ha tatt vaksinen.

Press og lobbying er normalen

Det foregår kraftig lobbyvirksomhet fra farmaindustrien, men mange hevder at innholdet i vaksinene ikke oppgis riktig, at testene av vaksinene utføres av produsentene selv og at bivirkningene dysses ned. Det er all grunn til å være være kritisk og følge godt med. Det er ikke lett med media man ikke lenger kan stole på.

Reserver deg fullt ut

Vi har reservasjonsrett på flere områder - militærtjeneste, religionsutøvelse, abort, partner giftemål i kirken - og det er på tide å utvide reservasjonsretten til vi står igjen med et naturrettslig prinsipp: Ingen skal skade eller tvinge noen andre. Når alle har godtatt tvungen vaksine kan de gjøre hva de vil med oss - ingen vil da kjenne eller kunne sjekke innholdet i vaksinene vi får.

Myndighetene - alle sammen - oppfører seg uintelligent og ufølsomt

Dette er for dumt, de kan vedta hva de vil for alminnelige kloke mennesker vil ikke mer. Lær deg alltid si nei og verden blir bedre.

De bor i et annet område, men nei til tvungen vaksine er helt naturlig og selvsagt her også - vi bor i et sivilisert område

Linker