Sjokkerende praksis i kreftbehandling

Behandlingen er den samme over hele verden, og har vært slik i snart 100 år. Man skjærer bort kreftvevet, og hvis det ikke er nok forgiftes pasienten med kjemoterapi, og hele veien suppleres det med stråling. Metastase, dvs. at kreften kan spre seg via kroppsvæskene, har man ingen metoder for å sikre seg mot, og pasientene må bare vente i usikkerhet og se hva som skjer.

Skader i form av ny kreft som følge av bestrålingen og kjemoterapibehandlingen man får er ofte forekommende, men viser seg ofte ikke før etter lang tid, typisk 5-10 år etter behandlingen.

Dette er middelaldermetoder

Det er sterke grunner til å spørre om hvorfor nye metoder ikke er utviklet. Dagens metoder basert på gamle og lettproduserte behandlingsmidler er en gullgruve for farmasiselskapene, det er stadig økende antall kreft-tilfelle i nær sagt hele verden, og en nær konstant helbredelsesprosent på omtrent 40 i snitt for alle kreft-typer gjør dette til big business - og slik vil de at det skal fortsette.

I Norge tillater vi med dette at ca. 30 mennesker dør av kreft eller med kreft hver dag hele året. Hadde det skjedd med hvilken som helst annen sykdom hadde vi snakket om en katastrofe. Tallene kan du selv sjekke på Kreftregisteret. I 2013 var det over 30 000 mennesker eller ca. 80 hver dag som fikk kreft her, og skandaløst nok er ingen forebyggende programmer mot kreft etablert.

Flere artikler om kreft:

Årsakene til kreft kommer ikke fram

Er stråling dumskap eller massemord

Kreft sprer seg voldsomt og gir kommersiell suksess

Kreftbehandling i Norge er dødelig

Kreftskandale dystert om kreftutviklingen i verden og Norge fra WHO

Kreft en systemisk sykdom