Obligatorisk film hvis du spiser kjøtt, drikker melk og bruker skinn. Tør du se sannheten i øynene?

Dyr er likeverdige med mennesker på alle måter

Dyr har følelser, tanker, lærer, utvikler seg, tilhører familier, uttrykker glede, smerte, aggressivitet, avslapning, nytelse, hele følelsesregisteret til mennesker. De vet at de lever, og blir stresset når de ikke får leve livet sitt.

I dag lever nesten alle dyr i fangenskap for å bli melket eller drept for mat eller moteprodukter. De få dyrene som fortsatt lever fritt er i fullstending harmoni med naturen, og tar bare det de trenger.

Les her: Snart er all ulv i Norge drept, og det er omtrent 30 igjen nå.

Med intelligens og intuisjon klarer de seg ute hele vinteren uten å trenge matbutikker, penger eller strøm. Det er det veldig få moderne mennesker som hadde klart. Hva er det som gjør at vi er så sinte på dem? Hva har de gjort for å fortjene vår vrede? Hvorfor ser vi ikke at det er feil?

Se denne filmen hvis du vil vite hva bruk av dyreprodukter egentlig dreier seg om (mild, kort versjon).

Earthlings, jorda tilhører alle som bor her, også dyrene. Hvorfor all den meningsløse volden?

Flere og flere blir veganere, ikke bare fordi det gjør deg sunnere, sterkere, friskere og gir deg mer energi, men fordi sammenhengen mellom det å spise kjøtt og organisert massedrap av de som skriker av smerte, men som ikke griner, begynner å bli klar.

Å kjøpe kjøtt er akkurat det samme som å legge inn en bestilling på drap, ikke lur deg selv til å tro noe annet. Og jo, du har et valg, kjøtt og dyreprodukter er det ingen som trenger.

Linker

Daglige massedrap over hele verden

Fred starter med hva du spiser

Dyr har egenverdi uavhengig av den nytteverdien de måtte ha for mennesket.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Famile med barn: de hører til her og har selvfølgelig samme rettigheter som oss