Obama og Bush tiltales for krigsforbrytelser

USA sin regjering har lenge vært under kontroll av kriminelle bankere, og har fulgt enhver kommando til punkt og prikke. I den pågående planen for å velte USA som supermakt, ser det nå ut som om bankerne, ledet an av Rothschild-familien, har tenkt å bytte ut hjelperne sine som et ledd i å svekke USAs selvstyre videre.

Av krigsforbrytelser som nevnes er

  • Den ulovlige invasjonen av Irak og Afghanistan hvor 1,5 millioner mennesker har dødd, inkludert 5000 amerikanske soldater.
  • Terror og tortur av sivile uten rettegang: Guantanamo Bay, "Waterboarding".
  • Bruk av droner (fjernstyrte flyvende roboter) som bruker små atombomber med uranium som forgifter miljøet i opp til 20 år der de brukes. Tallet på mennesker som har dødd av kreft på grunn av strålefaren er ukjent.
  • Droner er brukt til å drepe 4700 personer utenfor erklærte krigsområder i et program som har pågått i flere år
  • Opprettelsen av landet Syd-Sudan hvor hele befolkningen sulter i hjel på grunn av massiv ødeleggelse av infrastruktur for å bore etter olje.
  • NSA sin ulovlige overvåkning av verdens befolkning.

D. Cheney var med på alt

En viktig person i arbeidet med tiltalen er Francis Boyle som er professor i juss ved universitetet i Illinois og kjent for sitt arbeid for å få den serbiske statslederen Milosevich tiltalt og dømt for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten. Han har lenge vært en hard kritiker av utviklingen under regjeringene til Bush og Obama.

Opinionsmålinger i USA viser en historisk lav oppslutning om egen regjering, og folket har begynt å få nok. Med den pågående militariseringen av føderalt og lokalt politi kan man begynne å lure på om de forbereder seg på katastrofe. Avsløringen om at befolkningen overvåkes og de økende restriksjonene på folkets frihet fyrer bare oppunder bålet. Vil bankerne klare å fremprovosere en ny borgerkrig i USA eller vil folket våkne opp og ta kontroll før det blir for sent? Bradley Manning fikk skammelig behandling før han fikk den skammelige dommen sin, men han unngikk dødstraff, og når får man fatt i Edward Snowdon som er i Russland? Avsløringene strømmer på, det bygger seg opp, og det store spørsmålet er når blir det Bush og Obama sin tur?

]

Linker

Senator Lindsey Graham: Drone Strikes Have Killed 4,700 People

War Criminalswatch