Norsk kultur har store problemer og er skadelig for oss

Den norske kulturen er ikke lenger unik

Vi er innlemmet i en kultur definert av andre sine filmer og internasjonale utdannelser, og har politikere som tror de kan redefinere kulturen gjennom nye lover og regler. Hele verden er i ferd med å bli en og samme. Vi tenker alle likt og gjør det samme. Enten er vi vitne til utbredelsen av en ny religion basert på ateisme, transhumanisme, selvpining og vold, eller vi har vi blitt dummet ned så mye at vi ikke lenger er i stand til å tenke kritisk eller ta kvalifiserte avgjørelser. Vi lever livene våre uten å tenke over hva vi egentlig er med på.

Alle kriger er bare medie-show og har helt andre årsaker enn vi blir fortalt.

Seriøst, tenk på det. Her en noen av tingene som de som bor i "Norge" gjør nesten uten å tenke over det, eller som inngår i vår "kultur" som det også heter.

1. Dyrene

De fleste av oss spiser kjøtt, melk, egg, smør og andre dyreprodukter til tross for at millioner av dyr må leve horrible liv i smerte og sykdom og så bli flådd, svidd, brent og skutt, kappet i småbiter eller kværnet. Vi har jo ikke drept dyret, tenker vi når vi krydrer og steker det snille lammet, som ikke engang inneholder noe næring vi trenger.

Les her: Overbefolkning og matmangel på Jorda er myter

Vi går med skinnsko, lærjakker og dyre vesker fra dyr som måtte lide, og sover godt på dun-puter når vi kommer hjem. Dyrene spiser minst 10 ganger så mye som et menneske, og vi bruker 2000 liter vann for å lage 1 liter melk eller en 1/2 kilo kjøtt. I en verden av sultende mennesker bruker vi store landarealer på å dyrke mat til dyr, og alle dyrene er en av de største årsakene til forurensing her på planeten, mye mer enn det vi mennesker forårsaker direkte. Dette er det selvfølgelig ingen miljøorganisasjoner som snakker om, for de er betalt av kjøttindustrien, som tjener seg rik på terroren.

Vi dreper og eter omtrent to millioner sauer hvert år. Det er en grusom og helt unødvendig aktivitet.

2. Kosthold

Hjerte- og karsykdommer og kreft er forårsaket av kjøttet og kjemikaliene vi spiser. Det viser all forskning, men det bryr vi oss ikke om. Så lenge man tror man spiser med måte, så går det bra, det sier helsedirektoratet. Hvis du føler deg litt slapp etter maten, er det bare å ta seg en kaffe eller en pille.

Vi spiser kjøtt fordi vi tror vi trenger protein, selv om alt av grønnsaker og frukt inneholder mer enn nok. Hampfrø for eksempel, inneholder opp til 60% protein, minst dobbelt så mye som i kjøtt. Men det vet vi ikke, for det er det ingen som sier noe om.

Vegansk atlet med ekstrem styrke. Hvor får han proteiner fra hvis han bare spiser ting som kommer fra planter?

Springvannet inneholder 60 kjemikalier, men vi drikker det allikevel, for 60 kjemikalier kan jo ikke være farlig selv om vannet smaker klor. Klor kan jo ikke være farlig, det vet vi, for det har de ikke sagt noe om i media. Alle restaurantene vi går på lager mat med dette vannet, og er pålagt å bruke såper som dreper bakterier. Men de såpene er så geniale at de ikke er farlige for oss mennesker. Garantert.

Usunn mat er grunnkost i vår alles heim.

Kokker vet ikke noe om helse, men mye om smak, og serverer helseskadelig mat som gjør deg syk. Vi belønner barna våre med "godteri", som egentlig bare er raffinert sukker med e-stoffer for farge, smak, utseende og som fungerer som avhengighetsskapende gift for små kropper. Men det er ikke vits å prøve å fortelle barna at godteri egentlig skal være søt mango og granateple, for alle de andre barna kommer til å friste dem uansett. Som du tenker skal det bli.

Les her: Dyrk sunn økologisk mat hjemme

Inntil nylig var det nesten ikke økologisk mat å oppdrive i butikken, og fortsatt er minst halvparten av all maten man får kjøpt på butikken helseskadelig. E-stoffer, raffinert sukker, animalske produkter, kjemisk salt, produkter med sprøytemidler ment å drepe insekter, prosessert mat uten næring, vaskemidler med skadelige kjemikalier og mer er bare slik det er. Ikke noe å tenke på. De hadde jo sagt fra hvis det var farlig, og vi lever jo lenger og lenger sier de. Det er bare det at dagens tall er basert på de som levde før oss, de som levde da maten var sunn.

Les her: Hvorfor får vi kreft? Kreftbehandling i Norge er dødelig

Hva var godteri da du var ung, bestefar

3. Medisin

Nå for tiden er det vanlig å være småsyk hele tiden. Vaksiner, Penicillin, Aspirin, Ritalin, Viagra og lykkepiller er dine beste venner. Den underliggende årsaken til smerten har du ikke tid til å tenke på. Når du går til legen vil han bare prøve å finne ut hvilken pille du skal ta, og spør ikke om hvordan du har det eller hva du spiser.

Med litt alkohol kommer du i rett humør, og vi lærer aldri av skallebank eller lite energi dagen derpå, det er nesten et sosialt krav. På fredag kveld betyr "å drikke" det samme som alkohol, og folk som ikke drikker bør i hvert fall ta noe annet, eller ha en god grunn for ikke å drikke. Det er unormalt å være edru, da er man ikke god. Mange tror at vin og sjokolade er bra for helsa. Det er det ikke.

Les her: Alkohol ødelegger helsa di og er giftig

Vi straffer de som plukker sopp eller bruker naturlige rusmidler, for det går det jo ikke an å tjene penger på, og de som tar "dop" blir jo ikke slik som vi vil ha dem. Det de ikke sier er at mange av disse ulovlige stoffene er rett og slett bra for deg og er ekte medisin direkte fra naturen. Men disse kan de ikke patentere ennå, og vi har jo ikke lyst til å være sunn uansett. Man må jo nyte livet.

Les her: Psilocybin i Norsk spiss fleinsopp er magisk medisin

Alkohol er standard og må drikkes ellers blir du utspurt om hva du er.

4. Utdannelse

På skolen lærer de oss å rekke opp hånda, stille opp, være stille, drikke, røyke, mobbe, slåss og veldig lite om hva livet egentlig dreier seg om. For lærerne vet jo ikke det selv, og heller ikke de som har designet skolen. Vi skal formes til å bli lydige, underdanige, slaver uten drømmer, med jobber som gjør at vi bidrar, deltar og betaler skatt.

Les her: Skole er indoktrinering

Etter å ha tatt master som tar fem år med massiv studiegjeld, får man en kjedelig jobb som tar all ens tid, til man dør sliten og deprimert. Hvorfor er det så mange som ønsker et slikt liv?

5. Jobben

Det er jobben som er det viktigste i livet. Uten den kan vi ikke tjene penger slik at vi kan kjøpe alle de tingene vi har blitt fortalt at vi har lyst på. Etter å ha brukt hele livet på utdannelse for å få den kjedelig jobben vi trodde vi ville ha, må vi jo også betale tilbake studielånet. Har man jobb må man også ha et sted å bo, og har man kjæreste vil man gjerne starte familie.

Les her: Jobben ødelegger livet ditt

Med jobb får man veldig lite tid til barn ved siden av, og ungene må i barnehage. Slik sørger du uvitende for å ødelegge barna dine ved å sende dem inn i den samme kvernen som gjør at du blir sliten, lei og deprimert. Men det har du ikke tid til å tenke på, for det er ikke vits, for du sitter fast. Jobb må du ha, for ellers mister du huset.

Sandkasse med plast-leketøy er det beste for barna så klart, det har forskerne funnet ut. I barnehagen starter den kunstige sosialiseringen og "livet" begynner. Resten av livet tilbringer man så på en institusjon kalt utdanning og deretter en jobb-institusjon. Pensjonisttilværelsen kan bli bra hvis man unngår hjerteinfarkt eller kreft.

6. Vitenskap

Vi tror på alt som menn i hvite frakker forteller oss uten å sjekke eller prøve selv. De forteller oss at jorden er en ball som fyker rundt sola, en annen mye større ball som brenner, i tusenvis av kilometer i timen, og at jorden spinner, selv om vi ikke kan se eller føle det. Det har blitt motbevist mange ganger, og ingenting tyder på at det sant, men det er ikke så viktig. Det har ikke noe å si om jorden er en ball eller flat, for det er slitsomt å tenke på. Hvis hele vitenskapen juger så hadde jo media skrevet om det eller noen sagt noe, for noe sånt er jo helt umulig å skjule.

Selv om evolusjonsteorien er en teori med hull som aldri er bevist, så tror alle at det er sant. Jorden er selvfølgelig 12 milliarder år gammel, selv om vi ikke vet det, for det er jo mulig at jorden bare er noen få tusen år gammel, men syndefloden drepte jo alle menneskene, og det var jo Babylon og Egypt, og så var det grekerne og romerne, og olje kommer fra dinosaurer. Vikingene herja jo rundt.

Les her: Hvorfor lyver de om den flate jorden

Vi vet egentlig ingenting av dette, og alt kan være forfalsket, oppdiktet eller feiltolket av professorer som ønsker penger til forskning for å ha noe å gjøre, men vi skriver ikke det i bøkene selv om det sant. Det er egentlig ikke vesentlig for vi skal ikke tenke for mye, i hvert fall ikke finne på noe nytt eller grave fram sannheten.

Vi jobber så hardt vi kan for å vikle oss inn et nett av overvåkning og kontroll slik at de som styrer kan vite alt om oss, men det gjør jo ikke noe, for vi har jo ingenting å skjule. Krigen om terror er jo ikke bare skuespill, så det må vi ha.

Offisielt bilde fra NASA som de hevder å ha tatt fra den Internasjonale romstasjonen. Hadde du sett forskjell på et ekte foto og datagrafikk? Mange dedikerer hele livet til å studere den heliosentriske modellen uten å finne ut at den er feil.

7. Teknologi

Vi utvikler kun teknologi som kan hjelper oss å spise eller kaste bort tiden med distraksjon og propaganda. Eller datamaskiner, nettverk og mikrochips for å overvåke, kartlegge, planlegge og selge. Det er ikke vits i å lage maskiner som redder oss eller planeten slik at vi ikke trenger å jobbe. Da hadde alle hatt for mye fritid og ville blitt voldelige i sin kjedsomhet. Det har vi sett på TV. Det man tjener mest penger på er jo å ødelegge planeten slik at det blir mangler, sykdom og fattigdom, da får man full kontroll.

Les her: VR kan legge samfunnet øde

Teknologien har i dag nesten ødelagt planeten, som er en perfekt utvikling, for da trenger vi mer teknologi til å rette det opp.

Vår teknologi: Neste teknologiske ville påfunn er havfarmer med millioner av laks for å knekke naturen for godt. Død fisk er heller ikke sunt, og bare ekkelt å spise, men det bare ser vi ikke.

8. Filosofi

Vi har alltid en mening om alt selv om vi ikke vet noe om det. Det verste vi vet er å ta feil, da føler vi oss dum. For vi er konkurransemennesker, og må vinne over de andre, da føler vi oss bedre. Alle er unike, selv om alle sier, tenker og oppfører seg som alle andre, men hun stemmer Høyre, og jeg stemmer Venstre, så vi tenker ikke likt. Han er lege og jeg psykolog, og det er jo ikke det samme, så da kan vi ikke snakke sammen for vi tror begge helt forskjellige ting. Hvem bryr seg om sannheten? Det viktigste er at jeg ikke tar feil.

Les her: Verden er datakode

Gud fins ikke selv om vi kan se, ta på, føle, leve, snakke, sykle, krige, leke, feste, plante trær, reise, beundre, tenke, huske og puste. Vi lever inne i en verden som er skapt av noen, men nekter for at det fins design. I vår religion kan ingenting bli til noe, uten at noen startet det. Det er ikke fornektelse, det er logikk. En dag skal vi dø, og det fins ingenting etterpå, selv om vi ikke vet om det er sant.

For vi vet ikke hvor vi er, hvem vi er, hva verden er, hvorfor vi er her eller hvem som har skapt oss, men det tenker vi ikke på, for vi har ikke tid, og de som snakker om det der er slitsomme, det er litt for tungt å snakke om, jeg er ikke ment å tenke sånn, det tror jeg.

Se rundt deg. Se deg i speilet. Ingen har skapt alt det du ser? Selvfølgelig er vi skapt, men hvordan, hvorfor og av hvem vet vi ikke ennå.

9. Media

Det hele presenteres gjennom media, de forer oss alle ideene våre. De binder det hele sammen og får det til å virke normalt. Media viser oss hvordan vi skal oppføre oss, hva ordene våre betyr, at lovene står over deg, at du er liten og ikke har noe valg. Unntatt det falske valget hvert fjerde år da, som de må ha bare for at vi skal tro at vi har et "demokrati". De skremmer oss med terror til å godta overvåkning og latterlige sikkerhetskontroller som ikke er vits, og vi liker det.

Les her: Alt du ser i media har alltid en agenda

Alt dette er alle med på i vår "nasjon". De lurer deg til å gi fra deg friheten, uten at du vet det, det er så stor makt de har. Ser du det?

Triste øyne følger oss. Vi ser mye, forstår mye og gjør lite. Kulturen vår domineres av vold, egoisme og lidelse. Hvorfor vil vi ha det slik?