Media terroriserer befolkningen

Påskudd for krig med full støtte fra media

Det er snart 15 år siden 3 skyskrapere offisielt ble sprengt i fillebiter av 2 passasjerfly i New York. Hendelsen satte i gang en storstilt krig i Midtøsten og Afghanistan hvor millioner av mennesker har mistet livet til nå. Fortsatt er mange spørsmål ubesvarte og 9/11-truth-bevegelsen er større enn noensinne.

Kontinuerlige eksplosjoner etterpå - var det virkelig fly der eller var det bare et mediestunt

Bygning 7 falt på 4 sekunder

I tillegg til at de 2 bygningene som tilsynelatende ble truffet av fly og ser ut til å eksplodere og bli til støv på under 10 sekunder hver, er kanskje mysteriet rundt bygning 7 det største problemet for myndighetene å forklare. Den 47 etasjer høye bygningen falt av seg selv ca. 6 timer etter at de to andre bygningene falt, uten å bli truffet av fly, i fritt fall hastighet, på 4 sekunder og inn i sitt eget avtrykk. Den offisielle forklaringen fra 9/11-kommisjonen nevner ikke bygningen med ett ord og bare 5% av alle amerikanere vet at det var 3, ikke 2, bygninger som falt 11. september 2001.

NRK er i lommen på de få styres fullt ut og driver global propaganda som de får beskjed om

Nekter å svare

Politikere og media nekter å ta saken, og det er pinlig å se på hvordan de prøver å vri seg unna:

[ ]

Bare spørsmål og ingen svar

Kan få harde konsekvenser

At de ikke vil snakke om det er jo forståelig. Hendelsen ble brukt som påskudd til å lage masse lover over hele verden, inkludert her i Norge. Du må nå avgi fingeravtrykk og biometrisk bilde for å få nytt pass i Norge (lov av 2010, udemokratisk innført), ellers får du ikke reise.

Norge har sendt tusenvis av soldater til Afghanistan, der noen har dødd bare 18 og 19 år gamle, for å kjempe for "frihet" og mot "terror". De hadde jo sett ganske dumme ut hvis det viste seg at det hele var en fabrikasjon. Den dag i dag er det nettopp 9/11, i tillegg til andre mistenkelige operasjoner, som brukes som unnskyldning for å utvide overvåkning og for å fortsette de meningsløse krigene i Midtøsten. Så lenge den usynlige trusselen om nye terrorangrep er der og befolkningen holdes skremt, kan de gjøre som de vil.

Nyhetskanalen kjører på med alt de får beskjed om: TV2 gruppen er Norges største mediehus og er skremmende å se på, morselskapet er Egmont som er eiet av - ja, hvem vet det?

Media sprer frykt

De som kjører krigene hadde aldri fått det til hvis det ikke var for bred støtte fra befolkningen. Det er derfor viktig at terrorbildet opprettholdes. Media, som eies av de samme som finansierer krigene, har ansvaret for å spre frykten. Daglig bombarderes man med ideer om at overvåkning og krig er bra. Man ser "eksperter" diskutere frem og tilbake og konkludere med at "litt frihet må man ofre for sikkerhet, vi har ikke noe valg". "Så lenge du ikke har noe å skjule er det vel ikke noe problem?" Det er lenge siden det ble slutt på at journalister skriver det de ønsker, mer og mer er artiklene ren oversetting av artikler fra NTB, AP og REUTERS, som eies av ingen ringere enn Rothschildene selv.

Schibsted er stor hvem eier gruppen

Vær kritisk

Ikke ta noe som kommer ut gjennom media for god fisk. NRK eies av staten og staten liker overvåkning, penger, lover, kontroll, vaksiner, skatter og krig. Alle avisene i Norge er avhenging av pressestøtte, og TV-kanalene og radio-kanalene er avhenging av lisenser for å få lov til å operere. Alle de andre må skrive ting som annonsørene liker, og de færreste bryr seg om at du skal ha det bra. Det er derfor massemedia er subjektive og kjører bare èn agenda: Å få deg til å tenke som de vil.

Bygning 7 ble sprengt av de samme som tok ned tårna
Nordmannen Simon Shack har laget filmen "September Clues", her er en analyse av nyhetsklippene fra da "flyene" traff tårna.

A media nærmer seg eierskap i 100 lokalaviser