Masser av bevis for at Jorden er flat

Bemerkelsesverdig mengde bevis for flat jord - saken er klar

Forente Nasjoners flagg er et bilde av den flate Jorda vi lever på. Det er en selvfølge ettersom Jorda faktisk er flat. Nedenfor kan du lese om noen av bevisene. Hvis du tar deg tid til å sette deg inn i det, blir det etterhvert mer åpenbart. Er du klar?

Vi tuller ikke

La oss slippe utbrudd som "er du riktig klok", og la oss få informasjon som motbeviser punktene vi har satt opp. Ingen vet hvordan alt vannet i havene holdes på plass på en flat Jord - faktum er at vi lever oppå Jorda i en slags beholder fylt av vann. At så mye vann som vi blir fortalt skal finnes klistrer seg fast til overflaten på en ballklode i stor fart er ikke sant for det er umulig.

FN har den flate jorden i siktet

Her er noen få av bevisene for at Jorda er flat:

1. Ingen føler noen hastighet eller spinn

Hvis tyngdekraften drar med seg atmosfæren rundt når Jorda spinner rundt mot øst med 1600 kilometer i timen ville det bety at jo høyere man kommer jo høyere ville rotasjonshastigheten være. Hvis det var dette som skjedde ville regn og hagl oppføre seg forskjellig siden de faller senere og senere gjennom Jordas atmosfære stadig mer saktegående atmosfære.

På en rund kule ville hastigheten etter hvert som man beveger seg fra ekvator og nordover eller sørover bli langsommere og langsommere til den var null på polpunktene. Etter hvert som man fjerner seg fra jordoverflaten blir periferihastigheten større og større - uten at vi merker det.

Effekten av slike hastighetsforandringer har aldri vært sett eller målt, og fly kjører jo rundt over oss - på korte og lange turer - uten at de merker noen hastighetsforandring hverken i høyden eller hvor de er i forhold til vårt påståtte ekvator eller våre påståtte polpunkter.

Mange mennesker blir bilsyke ved å kjøre i en bil med konstant hastighet 60 kilometer i timen, men ingen merker at de kjører rundt i over 1600 kilometer i timen. Det stemmer selvsagt ikke.

Les mer: Bevist at Jorda ikke spinner rundt seg selv.

Å fly er enkelt på en flat Jord, samme forhold overalt

2. Horisonten er alltid flat

Uansett hvor høyt opp man stiger opp, så er horisonten alltid flat og i øyehøyde. På en ball ville horisonten sunket jo høyere man går. Vennligst vis oss Jordens kurvatur.

3. Det fins ingen kurve

Vann er alltid flatt, det er aldri kul på horisontale vannflater og ingen elver renner oppover, det er umulig, og har aldri vært vist. Det fins ingen observerbar kurve. Båter forsvinner ikke ned bak horisonten, bare ut av synsrekkevidde. Sjekk selv med kikkert eller zoom!

4. Portlocks eksperiment

Militærmannen Portlock satte opp kraftige lamper og reflektorer for å reflektere lys og sollys tvers over en havområde på 170 kilometer. Lyset kom over, og viste klart at Jorda ikke har kurvatur. Hvis Jorda var en ball med radius 6370 kilometer skulle lysene være skjult under en kurvatur på over 2 kilometer.

5. Michelson-Morley og Sagnacs eksperimenter

Disse karene prøvde å måle forandringen i lysets hastighet forårsaket av Jordas bevegelse gjennom rommet. Etter å ha målt i alle mulige retninger fant de ingen forandringer i det hele tatt, og konkluderte med at Jorda beveger seg ikke.

6. Forskjellen mellom polområdene

Hvis Jorda var en kule skulle de arktiske og antarktiske strøk hatt samme klima. Temperatur, variasjoner i årstid, dagslysets lengde, dyre og planteliv skulle vært like. Det er de ikke, men variasjonene er helt klart mulige å forklare med at Jorda er flat. Det fins ingen video eller bilder som beviser midnatts-sol på Antarktis.

Avstanden fra midten av ballen til øst og vest er den samme som til nord og sør, men allikevel blir det ikke vinter hver natt på ekvator.

7. Ingen parallakse og stjernenes relative posisjon forandrer seg ikke

Hvis Jorda gikk rundt sola ville forandringen i den relative posisjonen til stjernene etter 6 måneders orbital bevegelse lett kunne sees. Stjernene skal bevege seg fra og til oss når vi beveger oss rundt. Men i virkeligheten kan ingen parallakse observeres. Hele stjernehimmelen oppfører seg som om den er statisk med null forandring i avstand stjerner imellom ettersom tiden går. Vi beveger oss ikke i det hele tatt.

8. Eigerøy fyr

Eigerøy fyret sør i Norge er 50 meter over havet ved flo sjø og er synlig 45 kilometer borte, men skulle ha vært 159 meter under horisonten. Regn ut kurven selv!

Eigerøy fyr kan sees langt borte fra - det kan alle fyr

9. Det fins ingen bevis for at jorden er en ball

Hvis jorden virkelig var en ball som spinner rundt sin egen akse og sola, så ville det vært bevist med 24 timers direkte video av jorden. Det ville eksistert i hvert fall en video med 360 graders filming av hele horisonten rundt, og tonnevis av ekte bilder av jorden. Det gjør det ikke. Alt av bilder fra NASA er data-grafikk.

Saken er klar

Jorden er flat - følg med her - det kommer mer - snart er alle overbevist. Nettet er åpent for alle, ta en studietur om flat jord, geosentrisme og NASA og la informasjonen flyte inn.

Les her våre artikler om at Jorda ikke er slik vi lærer

Jorda er i sentrum av universet som ikke finnes og sola går rundt Jorda

Jorda er ikke rund Jorda er flat det er ingen kurve

Jorda er ikke rundt med lagdelt kjerne inni for den er flat

Satellitter er fantasi, GPS finnes ikke, alt er bakkebasert

Fantasi at Jorden er en rund kule, den er avgrenset og flat

Vi vet ikke nok om vår egen natur - havet under oss er heller ikke utforsket i forhold til at jorden er flat: Kom igjen folkens, vi har blitt lurt.