Juicing: bøtt på med deilige sunne sommerdrikker

Sommerdrikker hele året er virkelig mulig - gir god helse hele året

Grønn juice er en slager hele året, det er ikke lenger bare fruktjuice man snakker om, for grønne blader, rotvekster og mange slags grønnsaker gjør valgmulighetene nesten ubegrensede. Fruktjuice er standarden, men mulighetene er sterkt utvidet - man kan gjøre absolutt hva man vil. Inneholder det vann kan du presse det til juice, og bare smaken begrenser hva man gjør. Husk alltid at søte juicer inneholder mye karbohydrater/sukker, så hold rede på hvor mange gram karbohydrater du får i deg.

Sitrus er friskt - alltid - godt for tørst og helse.

Det er lurt å juice

Mange lurer på hvorfor man skal juice. Svaret er at en juicer presser næringstoffene ut av maten på en effektiv måte, man kan raskt ta det opp i kroppen, eller raskt få tarmtottene i kontakt med maten. Smaken av råvarene kommer godt fram, og man kan kombinere seg fram til nye velværeproduserende drikker. Juicing er nå i kraftig vekst, det blir kanskje sommer hele året her i landet. Samtidig kobles det sammen med alkalisk mat og riktig pH balanse i kroppen.

Lær å bruke juice riktig og væske og sunne stoffer kommer til deg. Husk at markedsføring ofte overdriver - finn ut alt selv.

Vannmelon juice er superenkelt og supergodt

Gjør det selv er friskest sunnest og mye billigere

Ta en test og skaff deg en juicer. En god juicer er denne fra Omega. Her er en annen som er bra og som også er fra Omega

Juicer du hvetegress? Krevende smak som ikke alle liker, men små shots og vilje løser det problemet. Søk deg fram på nettet - plant selv (billigst) eller kjøp ferdig.

Her finner man oppskrifter: Hva med rødbetjuice med ingefær? Eller enkelt og greit gulrotjuice med appelsin? Eller noe annet du liker?

Juice oppskrifter finner du her

Ny juicer - den beste dagen "ever"

Juice er godt men noen frukter er søte og for mye fruktjuice kan fete hvis du ikke brenner det opp. Bruk grønnsakjuice og det problemet forsvinner. Lær deg selv hva som er bra for deg, ikke hør på andre - aldri.