Jorda er flat vi er mange sannhetsvitner

Innse at sannhet alltid vinner fram

Jorda er flat og oppslutningen er overveldende og stadig voksende. Vi har skrevet mange artikler om flat jord for Jorda er flat, vi kommer til å fortsette med det, men i en annen retning: Hva er det som gjør at menneskeheten ikke ser og akseptere sannheten.

Making or faking: Her er en tankevekkende film om filmmakeren Stanley Kubrick, Jorda og rommet - se og tenk.

Les her: Masser av bevis for at Jorda er flat.

Videoen over viser mange timer med bevis - se og tenk eller gjør hva du vil. Hvis du ikke gidder se en så lang video se heller noe annet - sannheten består uansett - jorda er flat. YouTube har nå flere tusen videoer om emnet - sannheten vinner fram.

Sjekk linker til Instagram med snart flere tusen tilhengere.

200 bevis for at Jorda er flat

Dette er bare noen få av de tingene som beviser at jorden ikke er en spinnende ball.

Gatekeepers dørvoktere truer sannheten

Sannheten er ikke lenger bare én - den er ikke tydelig og det er noen som ikke tror vi kan tenke selv lenger. Gatekeeperne eller dørvokterne er propagandister som prøver holde sannheten unna oss: Jorda er flat - det kan alle selv se og tenke ut.

Ta med shills også for de framstår som tilhengere av en sak og er i virkeligheten motstandere og prøver å fordreie sannheten. De mislykkes her - jorda er flat.

Det foregår en kamp om våre hoder - hensikten med å skjule at Jorda er flat er ikke lett å se. Forvirringen er total - er det hensikten? Vitenskap handler alltid om sannhet.

Flat jord - bevisene ramler inn