Fred starter med hva du spiser

Kjøttspising i dagens omfang er den egentlige terror

Kjøtt er fra drepte dyr, kjøtt er resultatet av mord - massemord. Hva har griser, kuer, fisk og høner gjort for å fortjene din vrede og ufølsomhet? Hvorfor forstår du ikke at å slakte dyr som vi gjør nå er ren vold og terror? Tror du dyrene har lyst til å bli torturert, hengt opp etter beina, stukket så de blør ihjel, voldtatt, brent, flådd, kastrert, myrdet, kuttet opp, pakket inn, solgt, tilberedt og spist? Har du større rett til å leve enn dyrene?

Når du ikke trenger gjøre det på denne måten, hva er det du ikke forstår? Ser du ikke at du har blitt programmert?

Kjenner man tallene for antall dyr som slaktes på denne måten per dag blir man straks veganer - det er drøyt å drepe så mange dyr på denne måten.

Dyr trenger absolutt beskyttelse i dag og i framtida. Her på nettstedet ADAPTT kan du lese om Gary Yourofsky og kampen for veganisme og dyrs rettigheter.

To forelskede duer - de holder ofte sammen hele livet - du kan da ikke spise dem. De som har hatt duer vet at de er tenkende vesener, vakre, intelligente og følsomme dyr

Det drepes 150 milliarder dyr hvert år i verdens slaktehus, og tallet øker.

Pythagoras (han med trekantene) var matematiker og naturfilosof, og han mente: "Så lenge menneskene massakrerer dyr, vil de drepe hverandre. Det er virkelig slik at han som sår frøet til mord og smerte ikke kan høste glede og kjærlighet."

En løpende teller for tempoet i dreping av dyr i verden kan du se her, og tellingen starter når du åpner siden.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen eller les de anbefalte artiklene våre. Stopp, tenk og gjør det.