Ekstreme konspirasjonsteorier grusomme sannheter

Ingen vil svare vi vet ingenting det er konspirasjon

Den mørke revnen vist er ute i rommet over oss som overlappende, ikke-lysende støvskyer mellom solsystemet og en arm av Melkeveien. Dette er ikke en konspirasjon, for tegningen er laget av NASA i designstudioet deres. Det er virkelig noen som tror at en slik revne finnes: ingen har sett den eller målt den eller fotografert den, men NASA sier at den kan være der.

Konspirasjoner er sammensvergelser eller komplott. Det snakkes stadig om konspirasjon, og alle som vil ha svar på sine spørsmål om det som skjer driver konspirasjon. Konspirasjonsteoretikerne finnes i følge media overalt, og de som vil ha informasjon driver med konspirasjon. Eller det kan være slik at de som skjuler det de holder på med er konspiratører? I et lukket samfunn vil konspirasjonsteoriene blomstre vilt. Kan hende de virkelige konspiratørene slipper unna? Forskjellen på absurde påstander og kritiske påstander er ikke alltid like lett å se.

Han følger godt med - hør hva han sier: Rotschild familien eier deg

Verden er ikke åpen og klar

Det foregår ting i det skjulte i vår verden, og historien er full av hendelser uten forklaring, omskrevne hendelser og rene bedragerier. Begynner man å lete finner man lange lister med saker som kalles konspirasjon, og de som vil skjule seg bruker ofte begrepet konspirasjonsteorier om kravene om opplysning. Mange av konspirasjonene dør aldri, som eksempelvis skytingen av presidentene Kennedy og Lincoln, og i Norge Breiviksaken som har ledet til spekulasjoner og konspirasjoner rundt de åpenbart løse endene i saken..

Noe er fri fantasi men noe er sant - man vet mer hvis man setter seg inn i saken

Konspirasjon dekker et vidt spekter av saker. Noen er store globale prosjekter som New World Order, noen er som chemtrails, genmodifiserte organismer GMO, global oppvarming, geoengineering eller vaksiner som middel til å drepe befolkningen. Noen kalles paranoide og mener at alt er en stor konspirasjon for å ta knekken på oss.

Det er ingen konspirasjon at så små babyer burde slippe vaksinering

Konspirasjon en en eneste stor grøt der alt er blandet sammen. Begrepet brukes av tilhengere og motstandere av saker og tanker. Finnes det bevisste konspirasjonsgrupper med skjulte agendaer, miljøer som bare snakker om konspirasjon og må vi interessere oss for dette? Uansett er dette aktive mennesker, det er mye spinn, drittpakker, propaganda og informasjonsarbeid i samfunnet. Akademikere skaffer seg et levebrød ved å studere begrepet og ha konferanser om det.

Her er en liten liste over konspirasjonsemner

Skyggeregjeringer, aliens eller fremmede fra andre planeter, utenomjordiske farkoster, mektige jødenettverk, det industri/militære kompleks, storindustrien, tankekontroll, giftspredning fra fly, finansimperier som bygges, regjeringer som bruker falske flagg operasjoner, de som styrer vil oss ikke vel, agenda 21.

Noen ganger kan konspirasjonsteoretikere være farlige og må tas før de finner på noe, og noen ganger er dette påskudd for overvåking. Konspirasjon brukes også om meningstyranni, list og lureri, spin, drittpakker hvor folk tas ut, saklighet gjøres til usaklighet, gradvis lukking av samfunnet, styring av meninger, skjuling av hensikter.

Rotschild og Rockefeller: Å snakke om disse gutta er alltid konspirasjon

Spørsmålet om hvorfor begrepet konspirasjon så lett settes på meninger og tanker er interessant. Brukes begrepet bevisst av de som har skjulte hensikter og vil noe, og er dette en internettkultur og ikke noe reelt? Det kan være disinformasjon og propaganda, og hva skal vi egentlig tro.

Innen konspirasjon er noe sant og annet ikke, men det er underholdende, det er friskt, det utvider horisonten din, kan være en god historie og det kan vise seg å bli en realitet. Nettet er ditt verktøy og kanskje det er best å følge med litt?

Sannheten er subjektiv, den er ens egen, og det det gjør det krevende å hevde at noe er sant. Å bruke begrepet konspirasjon om noe uten at det er skaffet innsikt er intellektuelt svakt.

Han ble kalt konspiratør da han tok opp en sak - så fikk han medhold og var en helt

Linker

Jordan Maxwell

David Icke

Alex Jones

Illuminati

Bilderberg gruppen

World Economic Forum

The Trilateral Commission

Council on Foreign Relations

666 the number of the beast