Eksplosjon i antall juicere

Juicing er en viktig sak

Mange er blitt juicere - folk som juicer jevnlig - og juicing er mye mer enn fruktjuice selv om egen appelsinjuice er en klassiker. Juicing gir kjapp og sunn mat. Forståelsen av hva juicing er øker og nye tanker sprer seg. Det er allerede flere leverandører av hvetegress på markedet i Norge. Man kan også få kjøpe fersk hvetegressjuice flere steder i Oslo. Helsekostbutikkene selger kits for produksjon av hvetegress i heimen.

Lær å juice og livet blir lettere.

Mange rotvekster og grønnsaker gir god juice

Agurk, gulrot og rødbet gir nydelig juice. Gress-sorter som bygg og havre kan også juices. Dette er kanskje den nye supermaten, så følg med. Nå har bøndene fått en utfordring - juicerne vil ha grønnsaker og frukt i en organisk og variert sammensetning.

Juicing bra for gamle folk også - fuktig og fullt av gode saker

Detox er omstridt

Detox er også et tema som kommer opp, og mange mener juice renser kroppen. En måte å detoxe eller "avgifte" kroppen er å drikke mye juice eller bare juice i en periode, for eksempel 2-3 dager i strekk for å få bort giftige og unødvendige stoffer som har lagret seg i kroppen. Noen ser på det som en faste der kroppen får hvile og ta seg inn igjen dersom man har hatt en hard tid. Prøv selv, start forsiktig.

Les mer: Faste er en naturlig aktivitet.

Juice er vann også

Husk at juice inneholder mye vann som er godt for kroppen. Vann er interessant, drikk nok hver dag husk at vann har en viktig funksjon i kroppen - sørg bare for at det inneholder mange stoffer og har en pH over 7.4. Les her: Godt drikkevann skal bare inneholde stoffer kroppen din har godt av.

Les mer: Juice er deilige sunne sommerdrikker og de kan drikkes om vinteren også.

Studer emnet juicing selv, lag juice - da kan en finne ut hva som passer og er riktig.

Linker

Juicing Norge - Juicere og blendere - Detox med juice