Bevegelse søvn kosthold blir til ett hele

Avokado oppfyller flere krav til godt kosthold, og sunn avokado gir godt fett, mineraler, vitaminer og bidrar til riktig pH. Kanskje det viktigste av alt for god helse, et langt liv eller hva man prioriterer høyest, er riktig kosthold. Det sier en nyutdannet kandidat med bachelor i ernæringsfysiologi.

Trening i studio er ikke lenger bare løping på mølle, spinning, og alt det andre fysiske, men kombineres nå med råd innen en helhet som omfatter kosthold, stressmestring og hvile. Dette er vel en forbedring? Heng deg på du også.

Vi mener at norsk mat er et mirakel, er kortreist og mulig å få fatt i i naturlige varianter. Et godt råd er å holde midjen slank og bli sunn, magefett gir problemer for helsa, og er dessuten stygt å se på.

Hagearbeide med bøying, tøying, strekking er bra fysisk trim for hele kroppen, og til slutt kan man spise det man har gjort. Stadig bevegelse hele dagen er god skikk, så trim hele dagen.

Belgvekster har fått et ufortjent dårlig rykte. Belgvekster/belgfrukter er et samlebegrep for mange typer erter, ulike bønner, soya som er verdens mest dyrkede plante, linser, kikerter og underjordiske peanøtter. Belgvekster har mye protein, aminosyren lysin som bidrar i bygging av kroppen, fiber, vitaminer, folat og mineraler som jern, kalsium, fosfor, sink og magnesium. Belgvekster er fin mat., og å spise rå mandler blir man både sunn og mett av.

Her er noen tips om å bli kjernesunn og superfrisk: Klem så mange andre mennesker som mulig hver dag, og ha rikelig med tidløse stunder der man kan gjøre nøyaktig som man vil.

Sove er regnet for sunt, så sov en god del, i hvert fall nok.

Flere tips til god helse

Ta tak og prøv litt til du finner noe du liker. Den beste investeringen du kan gjøre er god helse. Begynn i dag.

Her kan du lese flere artikler fra listen over våre spesielt anbefalte.